Ressons de la Diada.

S’ha acabat la Diada. Gris, com no podía ser d’altre manera. Poc mullader, potser millor així. No está el pati per gran festes. La tristor gris d’en Montilla s’ha encomanat arreu.

I ens queden ressons, catalans i aliens, d’un mon convuls. Un xerraire eixelebrat ianqui vol cremar Corans; no el coneixen ni a casa seva, però els mitjans de comunicació son poderosos, i d’una tonteria fabriquen un problema mundial. Por. Com diu avui Rahola, Islam és igual a por. Els hi tenim por. Quin problema hi há si un tonto d’operar crema quatre llibres ‘sagrats’ islàmics?. Quants llibres, senyeres, fotos, cremen a diari els troglodites musulmams arreu del mon? Els hi tenim por. Israel s’ho mira, quasi indiferent. Però mireu fins on há arrivat el ressó mediàtic d’el paio ianqui, que fins i tot Netanyahu ho ha censurat. Inaudit.

Montilla fent discursos que adormen les ostres, sectari com sempre. Em rebenta dir-ho, però cada dia els veig més com els descriu el delirant César Vidal en el seu últim (?) llibre: massons, amb una ‘cosmovisió’ de pais, jacobins, totalitaris com petits Stalins. Amb ells o contra ells. Qui no pensa com ells, és un èsser maleït. Democràcia és pensar i fer com ells. La resta és feixisme. Punt.

Crucifiquen en Tremosa perquè deixa anar una perla d’en Montilla, posant el dictador per el mig. Què s’han cregut? Només poden insultar ells?. Més estupidessa imposible. Els sentirem d’aquí a Novembre dir-les més grosses, a ells, és clar. I sense necessitat de comissions d’investigació preparades ad-hoc.

Obama Diu que no s’está en guerra amb l’Islam, sino amb AlQaeda. Gran visionari. El ténia per menys babau. L’Islam és en guerra permanent amb Occident. Es un fet. Al Andalus és un objectiu. Ocupen Europa, acceptats per governs incompetents i mal anomenats progressites, conquerint-nos ‘per el ventre’ com ells diuen. I si surt en Sarkozy i comença a fer neteja, amb gitanos, bramen els progres dient-li de tot. Hipócrites. “Cosmovisión de masones”. Grans contubernis? O incapacitat absoluta per delimitar quins son els problemas reals i fer-hi front?

Independentistes de tota mena treient pit, fent amics. Esperant que serán forces importants el 29 de novembre, l’endemà del gran dia. Han errat l’any, el lustre, el segle. Se siente.

Espanyolistes peperos insultants quasi suplicant entrar el govern de Catalunya, i fer una ‘matxembrada’ similar a la bestiesa del país Basc. L’excusa era el terrorisme. La realitat: volien desfer-s’en dels nacionalistes. A qualsevol preu. Urkullu oblidarà, per quatre concessions i votarà els pressupostos?. Es deixa estimar. No seria millor…? Pilota Basca.

El proper president de Catalunya, es veu obligat a ‘donar la cara’ en un programa d’àmbit nacional, compartint plató amb gent a qui se li hauria de prohibir tenir un micròfon o una ploma a prop. I s’en surt. Es gran, i llençat com cristià al lleons i als gladiadors, guanya la batalla, i es guanya el dit amunt dels romans, cofois amb l’espectacle.

Avui falten 77 dies per el 28-N. Que llargs i que llunyants que em semblen.

Miro l’estelada que tinc a la terrassa. I penso que potser vaig nèixer l’any equivocat.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s