Guapppuuu! Gràcies!

Ja m’ho deia la mama. Amb lo guapo que ets, no et faltaran noietes al darrera. Conyes apart, no m’agradaria estar a la pell de l’Artur Mas aquests dies. I espera’t.

La Robocop Camacho tirant la canya a diari, que “vamos a ser decisivos” (em sona), que “obligaremos a…” “que no pactaremos gratis…” (com si fós una puteta de La Jonquera, pobre dona, que trist), que la Constitución, que Mas esto, que Mas lo otro. Calla ja, dona, ets més pesada que la meva sogra, que ho és molt. Jo, si fós la Sra. Rakosnik, ja estaría una mica mosca.

El MachoMan Puigcercós, cada dia bavejant més, suplicant més una entente cordiale, pidolant un lloc al sol en la nova era que s’atansa l’endemà del 28N. Pobre heroi caigut, que envejava a Carod Rovira, s’el va pulir a gust, i ara es veurà abocat a trencar-se la cara per un hipotètic tercer lloc al Parc de la Ciutadella. Joan “Que n’aprenguin” Laporta li aixecará clients a dojo. Avui ho ha dit: “Ens hem d’entendre!”. Amb la seva veu vigorosa, treient pit ( no deu guanyar per camises, i això m’empipa perquè les pago jo, ondia! ). Però bavejant. Lloras como independentista lo que no supiste defender como catalán. Capullo!

Els sectaris de Polònia, molt sibil·lins ells, ahir pontificaven a la seva manera, sobre el millor govern que podria fer-se, fort, potent, sociovergent. Ja-ja, je-je, ji-ji, però en Soler seguint consignes de Mr. X. I avui, curiosament, don José de Iznájar, diu que no es presentarà més. Ai, senyor, que guapo ets, Artur!. I compte que Polònia pot només ser un programa humorístic més, però marca tendència. O no?. Que sí, que sí, la crosta!.

Però què volen? Més ambaixades? Poder? Quin poder? El que dona la ruïna financera que ens deixa el Trist-Partit? Però si será un “marrón” monumental. Rés de crisi mundial; crisi local, molt local. No Money, I ain’t got a fucking buck in my pocket. No cash, no credit cards, time off. Què vol en Puigcercós? ¿La conya del referendum-mundial-estratosfèric que farà dels Països Catalans la segona potencia europea (perquè a la Merkel no li tocarem la figa, no sigui que…)?. Com les gasta Frau Angela!

Què vol la Rob… perdò, la Sra. Sánchez Camacho? La meitat de les escoles catalanes amb prohibició de donar classe en català?. I campi qui pugui. La iaia deia: embolica que fa fort!. Mira, Alicia, para la orella i de tant en tant escolta a gent seriosa, com una tal Nebrera, (la recordes?. Te la vas cruspir gràcies al Apparachtik), quan diu que tant li fot l’idioma en que estudiin els nanos, vol que treguin matrícula, si és en serbocroata, pues eso. Alicia, reina, no te enteras. Cuida tus cervicales, y no levantes tanto el mentón mirando a García Albiol, que eso afecta a la circulación y las cervicales, y luego dices lo que dices; ya ves, te hablo y acabo escribiendo en castellano, si es que… sois la… déjalo. Sois, y punto.

A lo que íbamos, espera que canvio a l’idioma de la iaia Maria, ara, val. Que l’Artur és un tipus amb un cert atractiu (ho diu un que li posen una senyora rossa al devant i ja diu tonteries, al loro!; i si és morena amb ulls blaus ja no dorm). Però sembla mentida lo “guapu” que está resultant darrerament. Casualment, ell és l’unic que no parla de pre-pactes, ni de trios, ni de llits bojos, ni de collonades. Com a mínim, va, o preten anar, o és, seriós, en això. Li caldran tones paciència, loads of valium, cabassos de Tranquimazin, per aguantar el que haurà d’aguantar a partir de la matinada del 28N. Perquè… ei! Perquè guanya ell, oi?. O encara hi haurà un 11M bis?. Que mal parit que soc; Nida, quina llet més agra em vas donar. La teva ex–nora i l’actual no t’ho perdonaran mai. I es que no es pot ser guapuuuu, gràcies!

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Guapppuuu! Gràcies!

  1. SARA I. dijo:

    Qué bueno, Jordi!!!!!!!! Por fin te leo. Y te aseguro que lo volveré a hacer más a menudo. Me encanta leer a la gente con las ideas claras. Saludos. (soy Sara Isabella en FB!!)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s