Fart…

Fart, de veritat, arriven moments que et fartes.

Fart de veure que, excepte els brams d’ase de l’Ansar, els polítics només tenen bones i sensates idees quan es jubilen (de la política). Pujol, González, Sevilla… i tants altres. No les podien haver tingut abans? No, que els donava feina.

Fart de que en vulguin vendre que l’acord per les pensions será bo per mí. Si no se si tindré feina en un més, quí gosa dir-me que haig de treballar fins els 67? 65?. Tindré feina als 60? Queden 10 anys. Haurem d’anar a la beneficiència els nascuts al 60?. Al loro, no nos embauquen. Aquest pacte és una monumental pressa de pèl. Amb 5 milions d’aturats a l’estat espanyol, amb 600.000 a Catalunya, quí té pebrots per parlar d’allargar l’edat de jubilació. Els de sempre, la casta.

Fart de que et donin lliçons de relacions personals i socials, i vegis que els mateixos que te les donen s’aburreixen de tal manera, que es pasen el dia piulant a les xarxes 2.0 que tant ens agraden.

Fart de sentir comentaristes esportius a totes les cadenes, i veure que no disimulen l’odi i ràbia que els causa el Barça. I algunes de les cadenes van de modernes, progressistes. Sentir-ho a Interconomía no t’estranya, sentir-ho en algunes com La Sexta fa mal. O el Madrid guanya alguna cosa aquest any, ni que sigui el Trofeo Costillada de Colmenar de Oreja, o seran insuportables aquests sectaris, barroers, i pocavergonyes.

Fart de que cada cop que parles del gravíssim problema que tenim amb l’emigració, legal i il·legal, t’insultin dient-te xenòfob, intolerant i altres carícies escatològiques. A tu, que tens amics i col·legues de totes les races, una de les poques ventatges de la teva feina. Ignorants, progressites de saló. Quan el Talibà toqui la porta de Ceuta, parlarem, mira com está el pati a Tunísia i Egipte. Quan les Maras sudamericanes campin per els seus respectes a l’Eixample, riurem.

I fart, és clar, que gentussa del PP utilitzi l’immigració d’una manera demagògica només per arreplegar quatre vots d’ignorants. Ningú fará front a això amb el menys comú dels sentits?. No interessa?.

Fart de constatar la corrent neo feixista, neo franquista, que arrela cada dia més a Espanya, guiada per grups d’opinió i mediàtics. Misses al Valle de los Caídos, tertulians que deliren, atacs brutals diaris, inclús a la punyetera família Borbó. No respecten ja ni als “seus”. Quan pitjor, millor. I la taça d’oli s’esten lenta però segura. Tenim una banda de neocons intolerants d’ultra dreta a la porta de casa, que riute’n tu de la Falange Auténtica (y Científica).

Un cuitadà anònim com jo, sense lligams amb cap partit, lliure per votar a qui em doni la gana (ho vaig fer el 28N, inclús em vaig sorprendre jo mateix del vot tant valent), es farta de tanta mentida. Ningú, ningú, ajuda al meu fill de 20 anys a trovar una merda de feina per ajudar a sa mare a l’atur.

Ningú, ningú em dona cap sensació de mínima esperança de futur. Fan bullir l’olla, mentre els mantenim a sou d’Oprah Winfrey. Senten vergonya de les putes als vorals de la carretera, però elles segur que són més honestes que ells, els autèntics cortesans ben pagats. Ells són les putes, les de debò.

I fart, molt fart de la nosa immensa que Espanya li fa a Catalunya. I de veure que ara volen recular 30 anys enrere, i que no paren. Fart de que el meu país no assoleixi d’una maleïda vegada allò que li pertany, la condició d’estat, lliure de tota la merda pudent que emana dia sí, dia també, la pell de brau.

Ens haurem de nacionalitzar sudanesos del sud?.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Fart…

  1. Pingback: Tweets that mention Fart… | Jordi Báez – Blog -- Topsy.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s